Onze
projecten

Bekijk hier een overzicht van uiteenlopende projecten waar we trots op zijn en waar we graag wat meer over willen vertellen. Klik op het project om te lezen wat we hebben gedaan. Ook geïnteresseerd in een interactieve video vanUncle Rhino? Neem contact met ons op!

Festival Island

Een digitale 3D wereld met als doel het tonen van jouw festival terrein. Bekijk iedere stage, line-up voor of tijdens het festival. Bekijk na het festival de after movies.

Apple Watch
Klantbeleving is alles

Hoe beleven jouw klanten de online ervaring voordat ze je nieuwe product kopen? Zou dit kunnen worden verbeterd? Wij denken van wel. Bekijk hier de Apple Watch tool die we hebben gebouwd.

Baltspace
Alle belangen in kaart gebracht

Baltspace biedt op wetenschap gebaseerde benaderingen hulpmiddelen om de capaciteit van maritieme ruimtelijke ordening (MSP) als beleidsintegrator in het Oostzeegebied te verduidelijken en te verbeteren.

Seiko Watch
Bekijk ieder onderdeel in detail

Tijd voor een nieuw horloge? Bekijk onze Seiko-tool. Met de Seiko Watch tool kun je meer informatie krijgen over elk onderdeel waarmee het horloge is gemaakt. Deze marketingtool is in iedere webshop in te bouwen.