Mediamarkt
Interactieve FAQ video

Veel informatie bundelen. Daar zijn we goed in. We zien bij Mediamarkt dat er veel video content wordt geproduceerd. De online hulpmiddelen werken goed, maar het blijft lastig om de juiste informatie bij de juiste klant te brengen. Wij willen deze informatie sneller, simpeler en beter gestructureerd naar de klant overbrengen.

Wat doen wij
Door de animaties te bundelen en te structureren binnen één FAQ video kan de bezoeker zelf via een menu navigeren naar de uitleg video die hij zoekt. Dit noemen we een interactieve video tool.

Alle content, navigatie en de data van de gebruikers zitten binnen één interactieve video tool. Hierdoor kunnen bezoekers nog sneller hun gewenste informatie vinden en hiermee kan bijvoorbeeld worden bespaard op de klantenservice.

  • Navigatie/structureren
    Aan de hand van duidelijke knoppen en overzichtelijke menu’s kan de bezoeker snel bij de gewenste video uitkomen zonder de tool of de pagina te verlaten.
  • (Bestaande) content
    We kunnen alle reeds gemaakte video’s en animaties kunnen zonder aanpassingen door ons in de interactieve video worden geplaatst. Hierdoor is het ook mogelijk om video content uit eerdere projecten te bundelen en vindbaar te maken.
  • Data
    Het is mogelijk om binnen de interactieve video al het klik- en kijkgedrag te volgen. Op deze manier kunnen we veel informatie verzamelen over wat bezoekers wel of niet interessant vinden. En zo hebben we inzicht in welke video’s het beste worden bekeken, waar veel op wordt geklikt en welke informatie interessant is.

 

Bekijk hier de tool die we voor Mediamarkt hebben gemaakt:

Meer weten?

Marnix

Marnix Reijntjes

06-42125400
marnix@unclerhino.com

Marcel

Marcel Ooms

06-43114186
marcel@unclerhino.com