Bureau Fris
Heb jij een uitgesproken mening?

Ieder kwartaal maken we een korte interactieve video met een dilemma. Soms is het een actueel dilemma, soms slaat het nergens op. Maar het moet altijd grappig zijn. Denk aan een Koningsdag versie of een speciale interactieve video voor de feestdagen. Onderwerpen die bij een groot publiek interessant zijn.Welke keuze de kijker ook geeft.

De tool kan worden gedeeld op social media, in de website, in de email of in de nieuwsbrief. De kijker kan het filmpje op zijn beurt ook weer delen via social media, email of WhatsApp.

Het doel
Het doel van de campagne is het bereiken van nieuwe potentiële respondenten. De tool komt altijd uit op een call to action pagina met een link naar de landingspagina in de website van Bureau Fris. Daar kan de bezoeker zich inschrijven als nieuwe respondent.

Klikgedrag en data analyse
Het is mogelijk om binnen de interactieve video al het klik- en kijkgedrag te volgen. Op deze manier kunnen we veel informatie verzamelen over wat bezoekers wel of niet interessant vinden. Zo hebben we inzicht in welke video’s het beste worden bekeken, waar veel op wordt geklikt en of kijkers zich daadwerkelijk inschrijven als nieuwe respondent.

We volgen een kwartaal lang alle activiteit, views en clicks in de video. Zo hebben we aan het einde van het traject een duidelijk beeld wat we samenvatten in een overzicht. Het voordeel van deze informatie is dat er kan worden gekeken wat wel en niet werkt, waardoor we de tool steeds beter kunnen inzetten.

Bekijk de interactieve video die we voor Bureau Fris hebben geproduceerd:

Meer weten?

Marnix

Marnix Reijntjes

06-42125400
marnix@unclerhino.com

Marcel

Marcel Ooms

06-43114186
marcel@unclerhino.com